Domkiee Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Które uczelnie są waszym zdaniem najbardziej opłacalne dla studenta i jakie kierunki moglibyście polecić? Myślałam długo nad budownictwem, ale mam problem z wybraniem uczelni, możecie mi jakoś pomoc? Jeśli nie budownictwo to co jesteście w stanie również polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A co to za pytanie? Kierunek wybiera sie pod względem predyspozycji. Dla mnie najlepsze było dziennikarstwo i chętnie moge polecić ale jeśli nie jesteś humanista to trochę lipa. Tu masz wszystkie uczelnie które prowadzą budownictwo Www.studia.net/budownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Musiałabyś trochę zawęzić obszar poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dokładnie, inaczej nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...