aghatasha Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 witam, mam szybkie pytanie - moje dziecko jest w 1 liceum, ale jestesmy i ja i corka niezadowoleni z tej szkoly i chcemy ja przeniesc do szkoly prywatnej. nie za bardzo moge znalezc jakies konkretne informacje jak i kiedy mozna to zrobic? ktos przenosil dziecko? jestem pewna, ze jak zostanie tu gdzie jest zawali mature. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Cześć, Spokojnie można przenieść dziecko w każdej chwili. Idz do szkoły prywatnej do dyrekcji i wszystko Ci powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasnn Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 chyba faktycznie mozna w kazdej chwili, jak byc sie przeprowadzala to po prostu zapisujesz w koncu do szkoly w nowym miescie a nie sie zastanawiasz kiedy to bedzie mozliwe. ja bym nie czekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 jasne, że dobrze jest to zrobić jak najszybciej. Daj znać czy Ci się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Koniecznie daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 i co byłaś coś załatwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...