Kynslee Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Cześć, idę teraz na II stopień studiów i mam dylemat. Studiowałem do tej pory energetykę, chce się przenieść na mechanikę i budowę maszyn. Czy jest to dobry pomysł? Jak na to będą patrzeć pracodawcy? W energetyce II stopnia nie pasują mi specjalizację, które dotyczą 2 różnych dziedzin, a przedmioty są takie same (oprócz 2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Bo specjalizacje nic nie dają. Nie martwi Cię to ze miedzy MiBM a energetyka jest zbyt duża różnica i będziesz miał duzo różnic programowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynslee Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 2 pierwsze lata są takie same, dopiero później się one różnią. Nic nie będę musiał nadrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To dlaczego nie spróbować. Moim zdaniem warto. Jeśli już wiesz ze nie wyznacza Ci różnic programowych to będziesz miał dwa dyplomy z rożnych dziedzin technicznych co zwiększy Twoje szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 to bardzo dobry pomysł, jeśli faktycznie nie ma różnic programowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 chociaz trochę mnie to dziwi, że nie ma różnic między kierunkiem energetyką, a MiBM. Część programu się na pewno pokrywa ale to przecież dwa różne kierunki studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Też mnie to zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 i skąd ta pewność o braku wyznaczenia różnic programowych, przecież o tym decyduje Dziekan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...