SZOGI Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam. Mam problem z wyborem kierunku studiów, w maju będę pisał maturę, na rozszerzenie wybrałem angielski i geografie. Przeglądałem różne kierunki ale nic konkretnie nie przykuło mojej uwagi. Chciałbym prosić żebyście napisali mi kierunki jakie możecie polecić po przedmiotach o których wspomniałem. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Co konkretnie masz na myśli? Mamy strzelać i wybierać jeden z pośród kilkuset kierunków? Mozesz studiować zarówno filologie angielska, jak i oceanografie. Przejrzyj sobie kierunki na www.kierunki.net napisz co Ci przypadło do gustu i potem możemy porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZOGI Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie napisałem że ktoś ma trafić w moje zainteresowania czy coś w tym rodzaju. Napisałem przecież "kierunki jakie możecie polecić" czyli co Wam się podoba, co byście wybrali. Tak jak z pytaniem np. o kupno samochodu, ktoś się pyta jaki samochód kupić, to ktoś poleca według własnych upodobań np. BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To ja polecam isc na filologie angielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 a w którą stronę chcesz iść, bo można wybierać coś z nauk przyrodniczych, może przyjrzyj sobie kierunki i daj znać co Ci się podoba. Wybierz kilka i wtedy podyskutujemy, co o tym myślisz? Tu znajdziesz kierunki przyrodnicze http://www.studia.net/przyrodnicze a jakie miasta Cię interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Rozstrzał między kierunkami na które można iść po maturze jest tak ogromny, że trudno strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Napisz czym się interesujesz to też może nam coś nasunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkaaa Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 zainteresowania są bardzo istotne przy wyborze kierunku studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...