julkaa_97 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Hej mam pytania dotyczące rezygnacji ze studiów. Czy mogę iść w każdej chwili do dziekanatu i odebrać swoje dokumenty? Czy wiąże się to z jakimiś dodatkowymi opłatami? I na każdej uczelni dostaję się w takiej sytuacji obiegówkę? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Cześć, Mozesz to zrobic w każdej chwili na uczelni publicznej. Na niepublicznej może Cię wiązać umowa i okres wypowiedzenia. Obiegówka jest na każdej uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na każdej uczelni masz obiegówkę. A jesteś na uczelni publicznej czy niepublicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Własnie, gdzie studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julkaa_97 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na UKSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To nie powinno być problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 też tak myślę, że bez problemu to załatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Na uczelni niepublicznej byłby problem, trzeba by rozwiązywać umowę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...