Koko Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (Temat do zamknięcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 1. Po co Ci tyle przedmiotów na maturze. Rozszerzenie z matmy otwiera wiele dróg 2. Z tych dwóch kierunków informatyka jest bardziej przyszłościowa ale FiR to tez fajny kierunek. Na FiR na pewno łatwiej sie dostać Masz przed sobą jeszcze targi edukacyjne na które sie wybierz. Tam poznasz studentów i wybrane uczelnie, porozmawiasz o kierunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Przede wszystkim skupiłabym się teraz na maturze. Wiadomo, że polski to podstawa no i do tego angielski i studiuj matmę. Jeśli zdajesz matmę rozszerzoną to już jest bardzo dobrze, bo tak jak pisał Łukasz matematyka otwiera drzwi na większość kierunków. Co do studiów to może porozglądaj się jeszcze co ciekawego możesz studiować w poznan.studia.net. http://poznan.studia.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dokładnie, zerknij na link. Poczytaj jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 No i wybierz się na targi edukacyjne w poznan.studia.net. W tym roku odbędą się w terminie od 18 do 20 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Skoro już termin jest znany to możesz sobie zaplanować czas. A jak się dobrze nastawisz na targi to będziesz miała z nich pożytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koko Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Hej, dzieki za odpowiedzi dzis trafiłam na info o dniach otwartych na jednej z uczelni, a o tych targach to nie słyszałam. Z chęcią sie wybiorę, ale to trafia mi w weekend kiedy mam zjazd, niefajnie... tak to może mi się uda na jeden dzień tam wyrwać, o ile bedzie wtedy co jeszcze oglądać. Więc ruszam szukać planow targów, mojego grafiku i będę kombinować. Myślę, że będzie to przydatne - porozmawiać z ludźmi, którzy już w czyms tkwią bardziej mi pomoże niż gdybanie takie samej sobie "a co jeśli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na pewno warto pojechać na dzień otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Targi organizowane są przez MTP. Najlepiej to wybierz się w piątek pierwszego dnia, albo jeśli sobota czy niedziela to w godzinach jak najwcześniejszych. Tu masz namiary http://edukacja.mtp.pl/pl/ Na dzień otwarty z pewnością powinnaś się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dokładnie, targi w poznan.studia.net są bardzo dobrze zorganizowane i jest sporo uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koko Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 U mnie teraz tylko wchodzi niedziela w gre, bo w piatek i sobotę mam zajęcia także chyba zrobię tak, że w sobotę po zajęciach pojadę, przenocuje gdzies w poznan.studia.net żeby już z samego rana być, bo połączeń pociągiem moge rano nie mieć, a auta swojego nie mam. To już brzmi jak plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Tak, brzmi jak plan i to dobry plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A skąd w ogóle tam dojezdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koko Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Z Opolszczyzny. Na razie nadrabiam materiał do matury a kierunki zostawiam na jakiś czas w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 To kawałek drogi masz, wiec dobrze to zaplanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 to zdecydowanie bliżej masz na targi do Katowic, które są organizowane co roku w Spodku i będą od 8 do 10 marca, ale tu może nie być większości poznańskich uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Na targi w Katowicach też warto się wybrać, ponieważ jest na nich mniej osób a stoisk bardzo dużo, dzięki temu masz większe możliwości porozmawiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...