Niemota Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 WitajcieMam do Was ogromną prośbę. Mianowicie mam na zaliczenie stworzyć zadanie i rozwiązać je "od bilansu do bilansu". Jednak z przyczyn zdrowotnych nie było mnie na żadnych ćwiczeniach i zwyczajnie zabieram się do tego jak pies do jeża . Nie potrafię tego zrozumieć (nie jestem na profilu ekonomicznym, studiuję Reklamę i Marketing). Czy ktoś z Was miał by chwilę i cierpliwość aby pomóc mi przy tym? Bardzo też by mi pomogły przykładowe zadania z rozwiązaniem, może ktoś gdzieś ma i wyśle mi scany? Wiem że powinnam zajrzeć do książek, ale siedzę nad tym od dwóch tygodni i wiem tylko tyle że Aktywa=Pasywa. Wiem że pewnie nie ten dział, nie to forum, ale naprawdę już nie mam gdzie pytać Bardzo Was proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Hej, Będzie cieżko na forum sa bardziej pytania dotyczące organizacji studiów aniżeli pomocy przy zaliczeniach ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemota Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Hej, Będzie cieżko na forum sa bardziej pytania dotyczące organizacji studiów aniżeli pomocy przy zaliczeniach ćwiczeń Zdaję sobie z tego sprawę. Ale może ktoś już to przerabiał i trochę mnie nakieruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Może sie ktoś znajdzie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...