Danny99 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Hej. W tym roku zacząłem studiować Mechatronikę na Politechnice, idzie mi przeciętnie, tzn. nie wyróżniam się, ale najgorszy też nie jestem. W zamiarze miałem zrobić 3,5 roku inżyniera i później magistra. Niestety plany mi się pokrzyżowały i muszę wrócić do swojego rodzinnego miasta. Mam możliwość przeniesienia się również na Mechatronikę (nie tracąc przy tym semestru) na PWSZ. Po 3,5 roku byłbym w stanie zrobić magistra z Mechatroniki właśnie na Politechnice. I tutaj mam pytanie, czy dla potencjonalnego pracodawcy inżynier z PWSZ będzie jakoś brany pod uwagę i czy po 3,5 roku będę mógł wznowić magisterkę na Politechnice? Czy takie przeniesienie będzie ogromnym krokiem w tył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Myśle, ze ukończona uczelnia nie ma aż takiego znaczenia ważniejsze jest to co robiłeś podczas studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Po inżynierskina na PWSZ spokojnie możesz iśc na magirterkę na Politechnikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Myślę, że nikt nie bedzie z tego robił problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...