ArturMal Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam Wszystkich, nazywam się Artur. Skończyłem szkołę muzyczną, lecz nie kontynuuję dalszego rozwoju w tym kierunku.. W tym roku kończę 3 rok politologii co było zdecydowanie złym wyborem, przyniosło wyłącznie same rozczarowania.. Moje pytanie do Was to prośba o pomoc w wyborze kierunku artystycznego, który mam w planach zacząć w tym roku.. Nie może być to kierunek związany z muzyką oraz wymaganiami co do umiejętności malarskich w które nie zostałem przez naturę uposażony. Jestem przekonany o konieczności podjęcia kierunku artystycznego, czym interesuję się od zawsze.. Sama sztuka jako najbardziej intensywna forma indywidualizmu jest bardzo cennym przedmiotem wiedzy. Czekam na Wasze sugestie i dziękuję za wszystkie wpisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Hej, Trudno mówić o konkretnych kierunkach, ale poczytaj tutaj może coś przypadnie CI do gustu i jak będziesz miał pytania to pisz http://www.studia.net/artystyczne W jakiej miejscowości szukasz tych studiów? Na pewno takim kierunkiem moze być filmoznawstwo, ale trudno strzelać co Ci przypadnie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMal Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kraków i Warszawa.. innych miejscowości nie biorę pod uwagę.. właśnie dokładnie zapoznaję się z kierunkiem filmoznawstwo, który mnie zainteresował.. Czekam na dalsze sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 To my czekamy na Twoje spostrzeżenia odnośnie kierunków o ktorych czytasz Zaweź sobie wyszukiwanie do Warszawy i Krakowa www.warszawa.studia.net/artystyczne www.krakow.studia.net/artystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna56 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zostań aktorem Nigdy nie jest za późno ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Żeby zostać aktorem trzeba miec specjalne uzdolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMal Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dokładnie przeszukam z podanych linków co oferuje Krk i Wawa a następnie przypomnę o sobie w tym temacie.. Krystyna56 - zdecydowanie nie dla mnie.. Interesuję się i rozwijam w kierunku szeroko rozumianej sztuki, ale tak jak pisze administrator.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dokładnie to czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna56 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odpowiedziałam tak z uśmiechem żeby coś Ci doradzić A nóż może jednak bym trafiła ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A nuż się piszę Każda rada jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...