asdfghjkl Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zwracam się z wielką prośbą. Moja sytuacja wygląda tak: Zacząłem studia w październiku, jednak rozmysliłem się i przestalem chodzic w listopadzie. Nie mialem zadnego kolosa ani nic. Nie odebralem papierow i nie zglosilem faktu, iz 'rzucam'. Moje pytanie brzmi : czy musze isc odebrac papiery przed sesja? czy oni sami automatycznie mnie skresla i dostane pismo ? jesli nie przystapie do sesji, i bede nadal studentem, strace jakies punkty ects i w przyszlym roku bede musial juz placic za studia? glownie rozchodzi sie o legitymacje, kazdy chyba chce miec znizki z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Każdy chce miec zniżki tylko dlaczego kosztem podatników? Sami Cię skreśla, nie ma już limitu ECTS wiec za następne studia nie płacisz. Dokumenty musisz odebrać sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 już od jakiegoś czasu nie ma płatnych studiów, więc nic nie będziesz płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A co studiowałeś i jaki kierunek chcesz obrać teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 a czemu się rozmyśliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 też się zastanawiam czemu chcesz zrezygnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 w sumie to już zrezygnował, bo na zajęcia nie chodzi od listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No tak, szans już wrócić nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mam wrażenie, że zapisałeś sie na studia tylko po to żeby mieć zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfghjkl Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 praca socjalna - chce zmienic miejsce zamieszkania, takze potrzebuje pieniedzy. Chce wstapic do sluzb cywilnych, mysle nad bezpieczenstwem badz kryminologia. PS Jesli chodziloby mi o same znizki poszedlbym na bezplatna, najlatwiejsza, weekendowa szkole policealna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jeśli chcesz wstąpić do służb to najpierw dostan sie do służb a pózniej skierują Cię na studia. Chyba, ze wojsko lub straż pożarna wtedy na specjalne studia mundurowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfghjkl Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 myslalem nad WSOSP w Dęblinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Brawo dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfghjkl Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jednak, abym mogl sie przeprowadzic, potrzebuje pieniedzy, trzeba isc do pracy, a komunikacja w moim miescie duzo kosztuje, dlatego pytalem o ta legitymacje, a balem sie, ze jak odbiore papiery w marcu to mi poleca te punkty ects i potem nawet za publiczna musialbym placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nie ma już limitu wiec sie nie musisz martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 no to rozumiem nie masz się co martwić, bo płatne studia były tylko przez chwilę, ale Trybunał Konstytucyjny, stwierdził, że jest to niezgodne z konstytucją i wycofali tą ustawę, bo każdy powinien mieć dostęp do bezpłatnej edukacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dokładnie, jak pisze Niki, Trybunał Konstytucyjny obalił płatność za kolejne punkty ECTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 WSOSP w Dęblinie to dobry wybór. W ogóle uczelnie wojskowe to dobry wybór tylko tam z reguły jest się ciężko dostać, oczywiście jak mówimy o studiach wojskowych a nie cywilnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Tak, dość trudno się tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpaw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jestem w trakcie sesji, nie zdałem pierwszego egzaminu z czterech.Od grudnia zacząłem myśleć nad tym że wybrałem zły kierunek.Do sesji chciałem podejść, żeby w razie czego móć się przenieść.Po pierwszym egzaminie, który miał być najłatwiejszy, straciłem nadzieje.Jestem w 80% pewny, że nie zdam chociaż jednego przedmiotu.Skoro już nie ma tych punktów to rozumiem, że mogę próbować zdawać te przedmioty nawet i w sesji poprawkowej.W przypadku gdyby mi się jednak ich nie udało zdać mogę zrezygnować ze studiów i od przyszłego roku zapisać się na nowy kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 tak, możesz zrezygnować i zapisać się od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...