tiredofeating Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 hej zachciałby mi ktoś opowiedzieć jak wygląda wydział krytyki artystycznej i czy trzeba mieć wybitne uzdolnienia żeby w ogóle o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Hej, Trzeba miec szczególne uzdolnienia artystyczne żeby myślec o ASP aczkolwiek o samej uczelni nic nie mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Czy Ciebie interesuje kierunek Krytyka artystyczna? To mnie się wydaje, że niekonieczne są uzdolnienia a raczej tak jest dużo historii i znajomości sztuki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 na studiach na pewno będą zajęcia z praktycznych umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Oczywiście, że będzie malarstwo, rysunek i rzeźna czy nawet projektowanie graficzne, bo krytyk musi się na tym znać, ale wydaje mi się, że jednak dużo też będzie przedmiotów dziennikarskich, historii sztuki i chyba jednak one odgrywają główną rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 dziennikarstwo będzie na pewno, ale i sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...