oktavia Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam. Najlepsze co mogę powiedzieć o swojej przyszłości-na pewno chcę poświęcić życie zwierzętom. Marzę o pracy w ochronie zwierząt np. dołączyć do OTOZ Animals, interweniować. Jestem dopiero w pierwszej klasie technikum i mam dużo czasu, ale w takim razie...Jakie studia wybrać i na jakim uniwersytecie we Wrocławiu? Ochrona środowiska to nie to, a w opisie kierunku hodowla zwierząt nikt nie wspomina o ochronie. Czy ktoś wie coś więcej i mógłby mi doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Hej, Poczytaj na początek o studiach przyrodniczych we Wrocławiu http://wroclaw.studia.net/przyrodnicze Masz jeszcze sporo czasu wiec przez prawie 4 lata wiele może sie zmienić. Najlepiej to isc po prostu w biologię a cos z ochrona wybrać na II stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktavia Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dużo czytałam o kierunkach na Uniwersytecie Przyrodniczym. Po Studia na kierunku biologia niestety nie ma takiej specjalizacji jak ochrona zwierząt. Z tego co wiem takie studia są w Warszawie, raczej szukam czegoś bliżej-Wrocław i okolice. Akurat zwierzętami interesuję się od zawsze, a od drugiej klasy muszę wybrać konkretne rozszerzenie. Dziękuję za zainteresowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Spokojnie, zrób sobie licencjat z Studia na kierunku biologia a na studia mgr wybierzesz sobie kierunek związany z ochrona zwierząt. Im zrobisz szerszy kierunek na studiach licencjackich tym lepiej dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 a może kierunek Zootechnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zootechnika to ciekawy kierunek ale nie jest on oferowany wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 ale prowadzi właśnie Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydział Studia na kierunku biologia i Hodowli Zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A no widzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktavia Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A gdybym ukończyła weterynarię? Chyba wtedy równie dobrze mogłabym pracować w takim stowarzyszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ukończenie weterynarii to najlepszy możliwy pomysł tylko na weterynaria trudno sie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 to dobry pomysł, ale fakt na weterynarię trudniej się dostać, ale to przecież jest do zrobienia. Zawsze może skaładać dokumenty np. na Weterynarię, Zootechnikę i Biologię. Chociaż wydaje mi się, że jakoś ta Biologia najmniej tu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Własnie, może dobrym rozwiązaniem jest złożyć dokumenty w kilka miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza3574 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To chyba najlepsze z możliwych rozwiązań, a poza tym dziewczyna ma sporo czasu, także na pewno dobrze się przygotuje - jeśli przyłoży trochę sił w naukę na pewno się jej uda. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...