kora21 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam serdecznie. Mam następujący problem. W czerwcu kończę bezpieczeństwo wewnętrzne. Chciałabym od października rozpocząć studia magisterskie w tym kierunku, ale moim marzeniem zawsze było studiowanie studia.net/informatyka. Od tego pomysłu odwiódł mnie mój były chłopak, który stwierdził, że nie poradzę sobie z matematyką.. teraz uważam, że warto spróbować żeby później nie żałować. Czy mogłabym robić zaocznie magistra i jednocześnie zacząć studiować informatykę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Hej, dlaczego nie? Jak najbardziej mozesz tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jasne, że możesz, powodzenia Byłego nie słuchaj, oni tacy są ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Bez przesady ale to racja studia wybieramy jako swoją przyszłość dlatego trzeba sie kierować własnymi zainteresowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora21 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Super, dziękuję za odpowiedzi Myślałam, że nie można studiować dwóch odmiennych kierunków... Wiem, że na informatyce będę musiała poświęcić więcej czasu na naukę, ale przecież wszystko jest dla ludzi chcieć to móc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie mogłabyś zacząć studia.net/informatyka na drugim stopniu ale studia od nowa mozesz zacząć na jakimkolwiek kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora21 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie mogłabyś zacząć informatyki na drugim stopniu ale studia od nowa mozesz zacząć na jakimkolwiek kierunku I nie wiąże się to z żadnymi kosztami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Na studiach stacjonarnych na uczelniach publicznych żadnych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora21 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Pewnie, że próbuj, bo warto realizować swoje pasje i marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Na marzenia nigdy nie jest za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...