Joanna Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 No dzięki za wsparcie I tak trzeba to wszystko na chłodno przemysleć Właśnie o to mi chodziło, nie chciałam Cię zniechęcać do studiów dziennych i pogodzenia ich z pracą. Jak widać przykłady z życia pokazują że jest to możliwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 pewnie, że jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Szczególnie obecnie kiedy uczelnie sa do tego przyzwyczajone, ze studenci pracują a pracodawcy chcą inwestować w pracownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrukersRadek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 No też mam nadzieję że uczelnia jaką jest AWF we Wrocławiu jest dość elestyczną jednostką pod tym względem jak PWR Bo na PWR naprawde mozna było wszystko załatwić i z każdym sie jakoś dogadać . Mile wspominam spędzone tam lata i wielu prowadzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Na każdej uczelni i wydziale jest inaczej, wszystko zależy na jakiego Dziekana trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...