Drifter Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dowiedziałem się co i jak. Panie w sekretariacie były bardzo miłe, więc udzieliły mi kilka informacji. Wcześniej niż przed sesją nie ma sensu przyjeżdżać do Poznania. Muszę się postarać i zaliczyć sesję, wówczas załatwiam sprawy z uczelnią macierzystą(zgoda dziekana itd.) i jadę bezpośrednio spotkać się z dziekanem na PP. Pani wspomniała również, że jeżeli przenoszę się na ten sam wydział i ten sam kierunek to nie powinno być zbytnio problemów, jedynie tylko wyznaczenie różnic programowych. Gorzej oczywiście jak jakimś cudem by mnie nie przyjął, a po sesji to już jest końcówka lutego. Do 7 lutego mogę złożyć deklarację maturalną. Teraz myślę, czy jednak zaryzykować i złożyć tą deklarację z myślą, że mnie tam nie przyjmą, czy jej nie składać i po prostu przysiąść w święta i się uczyć do sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Złóż deklaracje maturalna. Twój obecny dziekan może sie niezgodzie na Twoje odejście bo straci dofinansowanie za studenta. Generalnie dziwne, ze wymagają zgody obecnego Dziekana. Najcześciej wystarcza im zgoda ich Dziekana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...