aniaami Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam Mam pytanie odnośnie studiów podyplomowych z oligofrenopedagogiki... A mianowicie czy można robić oligo gdy nie ma się wykształcenia pedagogicznego z pierwszego stopnia, aczkolwiek robi się aktualnie drugi stopień z pedagogiki ? Proszę o pomoc i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Studia podyplomowe mozesz robić, najcześciej nie są wymagana studia związane z konkretnym kierunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jest kilka kierunków, na których sprawdzają jakie studia I lub II stopnia się skończyło. Nawet spotkałam się z tym, że na bardzo popularne kierunki brana jest po uwagę ocena z dyplomu. Ale to rzadkość, więc nie powinieneś mieć problemu. Jaki kierunek studiowałaś na I stopniu? Gdzie chcesz studiować oligofrenopedagogikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 A jaki kierunek na I stopniu studiowałam? Nie, nie powinno być problemu. Na takie kierunki podyplomowe biorą po rożnych studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniaami Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 na I stopniu studiowałam prace socjalną. Jęsli jest tak jak mówicie to super, dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 po pracy socjalnej nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na pewno nie będzie problemu! A gdzie chcesz studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dokładnie gdzie ta podyplomowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To wszystko zależy jakie wymogi stawiają organizatorzy, czasami wystarczy mieć wyższe i tyle, a czasami trzeba mieć ukończony konkretny profil, musisz sprawdzić te wymogi na uczelni gdzie chcesz studiować Oligofrenopedagogikę. Zgadzam się jednak z Łukaszem po Twoim kierunku nie powinno być problemu z dostaniem sie na ten wybrany program studiów podyplomowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Najprościej to zadzwonić na uczelnię i dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tak też to polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertyu Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jak ja robiłam oligofrenopedagogikę na UŁ, miałam w grupie chłopaka po ekonomii;) Szambo-eko-betonowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Zdarzają się też takie sytuacje, że ktoś robi podyplomowe po zupełnie innym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Być może potrzebował tego do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xC2 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Ciężko o rzetelne opinie, więc odkopię temat - czy ktoś studiował oligofrenopedagogikę podyplomowo na WSKZ lub WSZiP i może powiedzieć coś więcej o tych studiach? Polecacie? Jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...