Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Link nie działa, moim zdaniem na pewno warto chociaż nie znam szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greguss Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Przepraszam. Tak to wygląda: Wymagania: Poszukujemy osoby, która: - posiada zdolności analityczne - bardzo dobrze zna excela i potrafi dokonywac w nim swobodnie obliczeń i kalkulacji - potrafi pracowac w zespole Opis: Poszukujemy osoby do wsparca w zespole logistyki, która będzie odpowiedzialna za: - zbieranie danych - wyliczanie wskaźników - wyjaśnianie odchyleń Proponujemy miesięczną praktyke płatną, z możliwością przedłużenia do 4 miesiecy Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV na adres: beata.pietyra@danone.com. Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami Wykształcenie ogólne w trakcie studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Wyglada to bardzo dobrze i na pewno warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greguss Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Właśnie Łukaszu to samo pomyślałem. Jak sądzisz, da się jakoś przygotować do takiego stanowiska ? Chodzi mi o zaznajomienie się przed rozpoczęciem praktyk z oczekiwaniem pracodawcy, hmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Excel, dobre szkolenie z tego programu, ponieważ z tego co piszą będziesz na nim pracował. Najważniejsze bedą formuły statystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greguss Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam raz jeszcze Borykam się z pewnym problemem, pozwólcie że przejdę do meritum. Mianowicie, mam możliwość uzyskania dofinansowania na czas trwania nauki. Kierunek musi być zbieżny z moim stanowiskiem. We wniosku mam napisać jakie jest powiązanie kierunku z moją pracą i tu jest dla mnie problem( tak - chłop pcha się na studia, a problem ma z czymś takim..) Powiem szczerzę, że wszystko co przychodzi do głowy to nie są jakieś mocne argumenty, które by mówiły, że warto finansować mnie przez 4-lata.. Any advise ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 I co teraz? Mam Ci podać dlaczego warto zainwestować w Ciebie kasę? Musisz pokazać jakie zalety dzięki dyplomowi uzyska Twój pracodawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...