Tomek Franczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witajcie, dostałem informację że na zajęciach z Studia na kierunku biologia wykreślił mnie prowadzący. Nie byłem 2 razy, z czego przy 1 nieobecności miałem zwolnienie lekarskie które uznał. Nie wolno u tego profesora mieć więcej niż 1 nieobecność. Wydaję mi się, że skoro jedną mam usprawiedliwioną, a drugą nie, to powinienem nadal być na liście. Napisałem do Profesora stosownego e-maila, czekam na odpowiedź z Jego strony. Jeśli nic nie wskóram to zostane wykreślony z całych studiów, czy tylko tego jednego przedmiotu i bede mial warunek.? BARDZO PILNE, PROSZĘ O POMOC/RADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Na niektórych kierunkach można mieć tylko jedną nieobecność w tym usprawiedliwioną (albo tylko usprawiedliwioną), nie więcej. Jeśli nie zaliczy Ci przedmiotu, to żeby pozostać na studiach musisz złożyć do dziekana podanie o warunek - wtedy w przyszłym roku zrobisz przedmiot jeszcze raz, ale studiując dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Franczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 U tego Profesora można mieć 1 nieobecność, przy 2 wykreśla. Jeśli jedną mam usprawiedliwioną a jedną nie, czy nadal jestem wykreślony.? I czy to przekreśla od razu cały rok.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Hej, niestety na studiach nie ma czegoś takiego jak nieobecność usprawiedliwiona. Spróbuj sie dogadać jeśli Ci sie nie uda to prawdopodobnie warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Niezaliczenie jednego przedmiotu nie przekreśla całego roku. Tylko musisz się postarać o warunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Franczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No to się wkopałem.. Jutro będę z Nim dyskutował, może akurat się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Spróbuj zagadać, ze odrobisz zajęcia na dyżurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 słyszałam już o takich przypadkach. Ciekawa jestem czy udało Ci się coś załatwić. Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Daj znać co udało Ci sie ustalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...