Kawa Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Z jednej strony tak, z drugiej są kierunki przygotowujące do zawodów, gdzie angielski jest po prostu konieczny. Wtedy dobrze rzucić studenta na głęboką wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 W tej chwili może tak, bo jasnym jest, ze angielskiego uczył sie każdy maturzysta z ostatnich lat ale jeszcze 6-7 lat temu tak po prostu nie było. Moja koleżanka nie poszła na doktoranckie chociaż była najlepsza na roku bo nie umiała angielskiego a ten był wymagany. Czy to jej wina, ze nie umiała? Skoro całe życie uczyła sie rosyjskiego i niemieckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Niestety ja też jestem z tych roczników, które uczyły się rosyjskiego, bo nawet z niemieckim wtedy było krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ja akurat niemieckiego, więc z angielskim stoje słabo, sam się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 wiele osób nie poleca tej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Teraz speakup przesyła informację o "dofinansowanych" kursach, mylnie oczyywiście kojarzyć to można z jakim programem UE, bo chodzi o zwykłą promocję :) trochę to naciągane i wprowadza w błąd, ale co tam, taki chłyt marketngoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 tez ostatnio słyszałam średni opinie na temat tej szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Faktycznie brzydkie dzialania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
errnest Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 chyba konwersacje w jezyku obcym z obcokrajowcami, native speakerami są najlepszą opcją, zeby szybko nauczyć się języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Native speakerzy sa teraz w modzie ale w całe nie twierdze ze to najlepsza opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam. Jestem tu nowy. I mam pytanko. Mianowicie chciałbym dorobić troszkę sobie jako korepetytor. Czy uważacie ze korzystanie z serwisów tury ......to dobry pomysł aby rozreklamować swoje usługi nauczania języków obcych? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Widzę, że jesteś nowy bo nie szanujesz regulaminu. Nie wrzucamy linków do portali konkurencyjnych. Polecam korepetycje.net 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 52 minuty temu, Łukasz napisał: Widzę, że jesteś nowy bo nie szanujesz regulaminu. Nie wrzucamy linków do portali konkurencyjnych. Polecam korepetycje.net NIe doczytalem. Sorki. Ale czy to dobry pomysł? na tych portalach złożyć swoje ogłoszenia? bo ja na wspomnianym przezemnie nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 odzew jest średni lub niski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Krawczyńska Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ja się sama uczyłam oglądając filmy bez lektora. Super można w ten sposób zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...