selena_D Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam, czy ktoś z Was wie, na czym polega akcja Calendar Flowers 2016 firmy Agrecol? Podobno można otrzymać kalendarz z fotografiami kwiatów czy ogrodów za wpłatę na cel charytatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 jeśli ktoś chce kupić kalendarz to to jest dobra alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 teraz jest coraz więcej takich akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Madej Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Piękna idea, szczytny cel, tę fundację wspieraliśmy w zeszłym roku. Zatem i tym razem nie możemy nie zwrócić uwagi na tę akcję, zwłaszcza, że Calendar Flowers wygląda w istocie interesująco. Ciekaw jestem, jak się prezentuje w całości, ale o ile znam ludzi z firmy Agrecol, zrobili wszystko najlepiej, jak potrafili. Na pewno zdecydujemy się na wsparcie tej inicjatywy, jeszcze tylko nie wiem, w jakiej formie, ale słyszałem, że są różne możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja nic o tym nie słyszałam i nie mam pojęcia o jaki szczytny cel chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 ja też nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 wpłacam na jakikolwiek cel i dostaję kalendarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 pewnie cel jest narzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 jak ktoś już zamieszcza taką informację to mógły chociaż konkretnie napisać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 dokładnie, bo ani to Podyplomówki z reklamy, ani porządna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 no własnie hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...