milo811 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Na SGGW przyjmują na informatykę II stopnia po informatyce stosowanej? W warunkach przyjęć widziałem, że jest podana elektrotechnika, informatyka i parę innych, ale studia.net/informatyka stosowanej nie ma. Ktoś brał udział w rekrutacji na semestr letni? Trudno się dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Hej, na pewno przyjmują. Liczy sie tytuł, jak masz stosowana to masz na pewno inżyniera. Gdybys miał licencjat to pewnie musiałbyś sie dopytać czy przyjmą czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Moim zdaniem po informatyce stosowanej nie powinno być problemu z przyjęciem na informatykę, możesz mieć jedynie jakieś różnice programowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Raczej wątpie, żeby po informatyce stosowanej były jakieś różnice programowe. Nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Pewnie tak, ale gdyby to z pewnością nie będzie tego dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Najlepiej zadzwon do działu rekrutacji SGGW to Ci pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo811 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ok dzięki za info. Najlepiej przedzwonie i dowiem się ze źródła. Zdziwiło mnie to, bo przy innych kierunkach jest podana informatyka stosowana, a przy informatyce nie. A brał ktoś może udział w rekrutacji zimowej na tej uczelni? Ciężko bardzo się dostać, poziom wysoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Myślę, że nie ma znaczenia termin rekrutacji na poziom. Poziom będzie taki sam, czy zimowy, czy letni. Jednak jest pewne rozróżnienie, bo np. w zimowym mogą tylko przyjmować po studiach inżynierskich a w letnim mogą przyjmować zarówno po inżynierskich jak i licencjackich, jednak nie powinno się to mocno odbić na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wg mnie nie ma żadnej różnicy w poziomie, czy to na letniej rekrutacji czy na zimowej. Daj znać co Ci powiedzą jak zadzwonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Koniecznie daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo811 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dostałem odpowiedź, że niby niedopatrzenie, że "nie powinno" być różnicy, ale osobiście miałem wrażenie, że odpowiadająca pani sama nie była w 100% przekonana. Wydaje mi się jednak, że wpisali po prostu informatyka, dla obu rodzajów, no bo jak wytłumaczyć to, że na magisterke z studia.net/informatyka może iść absolwent elektrotechniki, czy innych kierunków, a absolwent studia.net/informatyka stosowanej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Myślę, że wpisując informatyka mieli na myśli wszystkie kierunki informatyczne. W tej chwili funkcjonuje KRK i nazwa kierunku nie jest aż taka ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Też tak myślę, że mieli na uwadze wszystkie kierunki z informatyką w nazwie Sądzę, że nie będziesz mieć żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo811 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dzisiaj sprawdzałem informację o progach i będąc tutaj http://sok.sggw.pl/progi2.php zwróciłem uwagę na rubrykę: "Liczba zarejestrowanych po kierunkach". Czy ja dobrze rozumiem tę tabelę, na informatykę w sumie podanie złożyło 5 osób !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie, to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Liczba zarejestrowany po kierunkach zbieżnych oznacza, że są to osoby, które idą na dany kierunek po innym kierunku na studiach I stopnia, ale po takim, który z góry jest uznany za pokrewny i bez problemu po nim przyjmują. Natomiast wymagający potwierdzenia to taki kierunek, gdzie dodatkowo decyzję podejmuje Komisja Rekrutacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 też tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 więc tylko takie osoby są tu wymienione a nie ogólna liczba przyjętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...