Monika.R Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mam wykupioną polisę ubezpeiczeniową nnw. Jest to karata euro 26. Chciałam zapytać czy zakres tego ubezpieczenia obejmuje jedynie nieszczęśliwe wypadki na terenie kampusu studenckiego czy także obszar "po za". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 tutaj masz wszystkie szczegóły http://euro26.pl/dokumenty-do-pobrania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 a to nie zależy od rodzaju ubezpieczenia, bo chyba są różne i do tego tez można się doubezpieczyć, czyli wchodzą jakieś dodatkowe opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 tak, są różne opcję, jest podstawowe i do tego można sobie dokupić różne opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euro26pl Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mam wykupioną polisę ubezpeiczeniową nnw. Jest to karata euro 26. Chciałam zapytać czy zakres tego ubezpieczenia obejmuje jedynie nieszczęśliwe wypadki na terenie kampusu studenckiego czy także obszar "po za". Witaj, potwierdzamy, ubezpieczenie EURO26 "działa" zarówno na terenie kampusu/uczelni jak i poza nią. Pozdrawiamy, zespół EURO26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...