Anaroin Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Wiecie coś bliżej o Międzynarodowych Spotkaniach Seksualności i Świadomości? Ktoś z Was był na tym w zeszłym roku? Myślę, żeby się wybrać, ale nie jestem przekonana, czy się tam odnajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Nigdy nie byłem pierwszy raz słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Też nie słyszałam, a gdzie to się odbywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selena_D Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 W zeszłym roku uczesniczyłam w tych Spotkaniach i nie żałuję. Każdy, każdy z Was (skoro odwiedzacie tę stronę, mniemam, że po coś, a nie tylko z czystej ciekawości) powinien jechać. Inaczej powiem – myślę, że nadszedł czas NAPRAWDĘ holistycznego podejścia do rozwoju osobistego – i już nie tylko medytka czy czytanie mądrych książek, ale trzeba też się zastanowić nad własnymi popędami, naturą, instynktami. Warsztaty z "seksualnego szamanizmu" chyba były najmocniejsze dla mnie. No i ćwiczenia w basenie Z chęcią bym się wybrała znowu, niestety, w tym roku życie nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 a gdzie coś takiego jest prowadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 nigdy o czymś takim nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...