panna_zuzanna Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Cześć, studenci Jakie macie plany na tegorocznego Sylwestra? Został tylko dwa miesiące, ale żeby coś zaplanować, to wiadomo, że trzeba to robić z wyprzedzeniem. Ja zdecydowałam się w tym roku na wyjazd ze znajomymi do Lwowa. Nie wiem, czy znacie - jest taka świetna strona internetowa Wytwórnia Wypraw, dzięki której można załatwić wyjazdy różnego typu na studencką kieszeń, np. właśnie Sylwester czy zimowy wyjazd na narty. Stamtąd właśnie jadę w tym roku, koniecznie zajrzyjcie, jeśli też macie ochotę się gdzieś wyrwać w tym jesienno-zimowym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killrangers Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Nie wiem, chyba Ukraina w tym roku to nie jest dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebera Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 i ja bym nie ryzykowała jechac do Ukrainy. Nie lepiej jechać na jakiś zorganizowany wyjazd w polskie Góry? koleżanka była 2 lata temu i podobno było super więc można zorganizować wyjzad bliżej i w bardziej bezpieczne miejsce ja też poszukuję jakiejś ciekawej opcji nigdy nie byłam na takim studenckim wyjeździe szczególnie w Sylwestra więc fajnie byłoby spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 chyba tez miałabym obiekcje co do wyjazdu na Ukrainę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Powiem szczerze, że jeszcze nie mam żadnych planów. Pewnie jak zwykle w ostatniej chwili zaplanujemy coś ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A my w tym roku nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 My do klubu z koleżankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Eh kluby już przerabiałem tyle lat i zawsze szkoda mi pieniędzy na pójście do klubu lepiej dołożyć trochę i gdzieś wyjechać na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja idę pierwszy raz, więc nie przerabiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Aha noe niestety to po prostu zwykła impreza dobrze jeśli jest chociaż stylizowana na jakieś lata lub w jakimś stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jest stylizowana. Zresztą nieważne gdzie, ważne z kim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 To fakt ale jak mam wydać pieniądze na taka zwykła imprezę to wole już isc w inny weekend i sie dobrze zabawić za polowe tej ceny:) ale wiadomo każdy musi to przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Generalnie od końca studiów rzadko bywam na imprezach, więc ten jeden wieczór chcę spędzić rozrywkowo za niewielki koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ja tam lubię domówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Domówki są spoko "byle nie u mnie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Domówki są spoko "byle nie u mnie" hahah no tak i tu jest problem, nikt nie chce sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nikomu sie nie chce, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jak ma się dobrane towarzystwo, o którym się wie, że nie zostawi Cię samego z syfem i jeszcze przyniesie jedzenie/picie, to domówki są najlepsze i można robić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Mi sie zdarzało robić sylwestra nawet tematycznego bo w stylu PRL i fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 U nas zazwyczaj tak jest, że każdy coś przynosi, a ogólne zakupy robimy wspólnie i składkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To dobre rozwiazanie, zawsze każdy cos przyniesie i organizator ma mniej roboty, byle ludzie pomogli sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...