kulozik Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 witam Gdzie mógłbym znaleźć ciekawy kurs internetowy w Rzeszowie bądź Krakowie? Chodzi mi głównie o kurs z pakietu ms office dla średnio zaawansowanych (word, exel, access, pp, project, outlook). Ktoś coś poleca? Bardzo prosiłbym o rady, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Trudno cos konkretnego polecić, poszukaj w googlu cos powinno wyskoczyć. Kozę daj znać co Ci wpadło w oko to postaramy sie pomoc w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulozik Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 w rzeszowie znalazłem coś w wsiiz http://podyplomowe.wsiz.pl/kursy,MS-Office-2010-z-certyfikatem-ECDL-Ekspert-.html w krakowie http://dis.cti.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=213〈=pl i nic szczególnie wpadającego w oko gdyż większość takich kursów jest w osobnych modułach za które się osobno płaci a mi właśnie zależy na tym, żeby mieć pakiet office jako jeden kurs a nie rozbity na moduły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To chyba bardziej Ci ten w Rzeszowie będzie pasował, przyznam szczerze, ze chyba niewiele osób robi kursy z offica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulozik Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 wiem właśnie ale zależy mi na tym gdyż studiuję niestacjonarnie i poszukuję pracy a powtarzającymi się wymaganiami od pracodawców jest znajomość jezyka obcego i właśnie dobra znajomość offica, a przyznam się szczerze, że nie bardzo ogarniałem inf w szkole, a poza tym miałem 3 letnią przerwę w nauce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 To na pewno warto zrobić, nawet spore są te kursy bo ten jeden ma 96h a to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Śledź stronę WSIZ w Rzeszowie oni często robią ciekawe kursy, może i taki co cię interesuje znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Sporo uczelni w Krakowie również ma różnego rodzaju kursy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Myśle, ze spokojnie można cos wybrać zarówno w Krakowie jak i na Podkarpaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulozik Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 dziękuję za wszystkie odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Daj znać jak cos wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killrangers Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 a może jakiś kurs on-line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Myśle, ze to zły pomysł. Co kurs w realu to kurs w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulozik Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 a co myślicie o samoukach? Jakieś książki, płyty itp? Chodzi mi głównie o podszlifowanie excela i naukę accessa i projecta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Zdecydowanie lepiej zrobic kurs przynajmniej z tego masz jakiś dyplom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...