Whatodo Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Cześć wszystkim Jakie polecacie repetytoria? Zamierzam zdac: ·Angielksi rozszerzony ·Geografie rozszerzona ·Niemiecki podstawowy Co polecacie, czego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja niestety nie jestem na poziomie matury, ale słyszałam, że do Geografii warto się przygotowywać z "Matura 2016. Repetytorium. Geografia. Zakres rozszerzony. ZDASZ.TO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 w tej chwili do wszystkiego znajdziesz odpowiednie repetytoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dziękuję bardzo pani Agnieszko właśnie największy dylemat miałem nad ZDASZ.TO i TERAZ MATURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Proszę bardzo. Chociaż ja pewnie zaglądałabym do jednych i drugich materiałów. Sporo osób sprzedaje używane to rozejrzyj się żeby kupić gdzieś taniej i korzystać z obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skok Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Słuchajcie, ja bardzo skorzystałem z kursu online jaki oferuje łódzki oddział Społecznej Akademii Nauk (nie wiem jak to wygląda w innych miastach) na platformie e-learningowej. Baaardzo dużo materiału, rzetelnie przygotowany. Teraz tam studiuję, to może mam subiektywną ocenę, ale na razie jest świetnie! Ja w ramach przygotowań do matury spokojnie mogę polecić kursy maturalne SANu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 SAN można śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Warto zerkną na takie kursy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...