Patryk Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jak w temacie wyżej. Pytam ponieważ chcę się tam wybrać, a czytając wasze posty nie widzę żebyście proponowali tą uczlnię jesli chodzi o kierunek Podyplomówki z zarządzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 SGH to jedna z najlepszych uczelni ekonomicznych w kraju dlatego warto ja wybrac. Sam kierunek chociaż ciekawy nie jest w ostatnich latach oblegany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 A co myśli reszta? Jestem ciekawy waszych opini i to jak SGH porównacie do innych uczelni. Szczerze żeby się tam dostać to się trzeba nieźle namęczyć co już odczuwam... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...