patii1809 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam. Mam problem.. A mianowicie na ostatnim roku studiów licencjackich w pierwszym semestrze musiałam wziąć warunek, oprócz warunku wszystko zaliczone, semest VI ostatni zaliczony, praca licencjacka napisana.. Niestety waunku nie zaliczyłam: zaszłam w ciążę, połowa ciąży przeleżana na patologii ciąży (mówi się: ciąża nie choroba- w moim przypadku choroba). Druga połowa ciąży regularnie w szpitalu na obserwacji, badaniach i u lekarza. Urodziłam i dalej warunku nie zaliczyłam ponieważ zaczęło się od żółtaczki, później leżeliśmy z synem na zapalenie oskrzeli, potem płuca, kolki- bardzo wymagające dziecko. Teraz syn ma pół roku i właściwie od tygodnia mamy spokój i tutaj moje pytanie. Otóż dzwoniłam do dziekanatu we wrześniu kazano przyjechać do wykładowcy zaliczyć, ale właściwie dopiero teraz mam na to szanse (sama wychowuje dziecko więc to nie łatwe znaleźć czas). I okazało się, że wykładowca odszedł/ nie ma go na uczelni już? co w takiej sytuacji zrobić? mam pełną dokumentację medyczną. czy mogę się starać o zaliczenie tego warunku u innego wykładowcy? chcę skończyć studia i zapewnić synowi jak najlepszą przyszłość. Nie mogłam wcześniej z przyczyn ode mnie niezależnych. Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patii1809 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dodam, że studiuję w Społecznej Akademii Nauk w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Hej, w takim przypadku najlepiej bezpośrednio spotkać się z Dziekanem Wydzialu na jego dyżurze. Oczywiście powinno Ci się to udać. Dziekan musi Ci wyznaczyć nowego prowadzącego przedmiot. I taka zmiana musi tez byc w systemie USOS. Powinno Ci się to udać zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak będziesz jechać do Dziekana to weź ze sobą całą dokumentację. Przypuszczam, że będziesz musiała napisać jakieś podanie ale to chyba dopiero po rozmowie z Dziekanem. Powiedz dokładnie jak wyglądała sytuacja i sądzę, że nie będziesz mieć problemów. Daj znać czy coś załatwiłaś i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Koniecznie daj znać jak Ci poszło:) powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 też tak myślę, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 myślę, że przy takich sytuacjach zawsze jest jakieś rozwiązanie. Co innego gdybyś olała studia z powodu lenistwa, ale Ty masz faktyczny powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Koniecznie daj nam znać jak poszło. Jak coś to będziemy jeszcze myśleć nad jakimś rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zawsze możesz liczyć na naszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...