bing Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie godzin rektorskich, które odbędą się jutro na mojej uczelni (ATH B-; czy w tym dniu nie ma zajęć ? Według planu mam dwa wykłady i nie wiem czy się odbędą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Hej. A od której godziny sa godziny rektorskie? Jesli Rektor oglasza godziny rektorskie np. od 12 to zajęcia tego dnia odbywają się tylko do 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bing Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 http://info.ath.bielsko.pl/index.php/922-godziny-rektorskie-5-pazdziernikawygląda to tak i ja z tego wnioskuję, że w ogóle nie ma zajęć tego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 To nie godziny rektorskie tylko dzien rektorski. Jutro nie ma zajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bing Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Okej dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 No to masz luzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 jestem zaskoczony, ponieważ wiele uczelni rozpoczęcie roku miało w czwartek 1 października i w piątek był dzień rektorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Inauguracja roku akademickiego wypada w różnych dniach. niektórzy mają nawet 7 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tak, zdaje sobię z tego sprawę. Chociaż dla mnie to trochę dziwne. Wiele uczelni prywatnych miało inaugurację pod koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Bo to w dużej mierze wynika z tego, że Rektorzy, Dziekani chodzą do siebie nawzajem na inauguracje i w związku z tym nie może być wszystko w jednym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jak obserwuje inauguracje, to trwać one będą nawet do 26.10!!! ale na uczelniach państwowych które znam widzę że do 08.10. są. Tak więc jest to bardzo różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 26 października inauguracja, ale pewnie zajęcia zaczynają się dużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zajęcia się zaczynają od początku października a na zaocznych nawet w ostatnim tygodniu września i termin inauguracji nie ma na to wpływu. Zajęcia po prostu zaczynają się wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tak, inauguracja traktowana jest tylko w formie uroczystosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Tak zajęcia zaczynają się normalnie, czyli z początkiem października:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 To byloby nie logiczne. Inaczej tracili by miesiac nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...