standa Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Pytanie o konkretny wzór. Plusów nie wymieniajcie, jakie widzicie minusy? Może i pytanie głupie, ale nigdy nie tapetowaliśmy. Po prostu przy aktualnym stanie ściany to się wydaje być najbardziej logicznym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Fajna tylko trzeba dobrze polozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Też się zastanawiam nad tapetowaniem, ale mnie takie paski by drażniły. Myślę, że to kwestia co komu odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Pewnie, że to kwestia gustu. Moi znajomi maja takie paski w sypialni i wygląda to fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 No właśnie mnie się wizualnie podoba, ewentualnie biorę jeszcze pod uwagę kwestię innego koloru, może nawet czerwieni. Najważniejsze, że wzór jest ok. No właśnie - pojawił się pomysł samodzielnego tapetowania i kompletnie nie zwracaliśmy uwagi na to, że przecież faktycznie takie pasy będzie dużo łatwiej położyć. Tapetowaliście? Na podstawie samych materiałów z sieci sobie z tym poradzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Poradzicie sobie na podstawie youtuba, mój kolega kładł u siebie w sypialni tylko jedną scianę i zajeło mu to parę godzin, ale mówił, że się nadenerwował bo co chwile mu krzywo wychodziło. I jeden pasek wyszedł mu minimalnie krzywo, reszta dobrze. Generalnie jest to trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Chyba bym nie zaryzykowala samodzielnego tapetowania. .. tym bardziej takiego wzoru, tu każdą wpadkę będzie widać. Dodam że prace remontowe nie są mi obce np. sama maluje ściany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 ja też sama malowałam ściany, ale tapetowania też bym się chyba nie podjęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Na tapecie widać każdy błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No ok, w takim razie czeka mnie szukanie osoby, która załatwi nam jeszcze tapetowanie. Jeśli macie jeszcze inne rady odnośnie tego wzoru, albo propozycje, które Waszym zdaniem wydają się być lepsze, to piszcie, wstawiajcie zdjęcia. Chcę dobrze wybrać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Paski sa spoko. Tylko nie rob na calej ścianie bo bedzie jak w wiezieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mnie się podoba taki wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Ja chyba wolałabym jakieś wzory albo jak paski to w bardziej stonowanej kolorystyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 ja tapet nie lubię, bo by mi koty je podrapały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakhtul Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Paski sa spoko. Tylko nie rob na calej ścianie bo bedzie jak w wiezieniu hahah dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza3574 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mnie bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miętówka Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Mnie podobają się tapety ale nie na wszystkich ścianach tylko tak tu na jednej ścianie. Tak dla zrobienia kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Na jednej ścianie to ładnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studentos Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja nie jestem fanem tapet. Jeśli już jakoś urozmaicić wnętrze, to położeniem jakiegoś fajnego kolorku na ścianie. Ale oczywiście to indywidualna kwestia, co się tam komu podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Są teraz fajne naklejki na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katalista Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ale tapety znów w modzie, z tym że nie na wszystkich ścianach, tylko np. na jednej, w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zu_za Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A co powiecie na takie trochę nowocześniejsze, geometryczne wzory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 ja bym dostała oczopląsów ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...