Smigielka Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Hej, widzę, że rozpisywaliście się na temat różnych kierunków..ja wybrałam Bezpieczeństwo Narodowe na SANie u nas w Warszawie. Co o tym sądzicie? Moim marzeniem jest praca w policji albo najlepiej później w wojsku. Co sądzicie o samym kierunku i Społecznej Akademii Nauk. Warto? Mój brat kończył i mówił, że wykładowcy są spoko. Sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Hej. SAN to bardzo dobra uczelnia. Na pewno warto wybrać taka uczelnie niepubliczna. Co do późniejszej pracy to srednio to wygląda. Bo żeby pracować w policji musisz normalnie się do niej dostać, czyli przejść wszystkie egzaminy i tutaj studia mogą Ci pomoc w zdaniu egzaminu teoretycznego bo zakres materialu podobny i to wszystko. Jak chcialas pracować w wosjku trzeba bylo wybrac uczelnie wojskowa np. WAT w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Sprawdzałaś już jak wygląda rekrutacja do policji? Tam sporo jest tych roznych testów psychologicznych i sprawnościowych. Co do pracy w wojsku to tak jak pisze Łukasz mogłaś od razu wybrać studia wojskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Do policji ponadto trzeba przejść badania medyczne i zdać test teoretyczny, w tym akurat mogą pomóc studia bo wiedza się pokrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 z pewnością po studiach w policji łatwiej robi się karierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tak, ale żeby dostać się na studia policyjne do Szczytna to najpierw trzeba być policjantem i to wydział decyuje czy Cię wysłać czy nie, na Twój wniosek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 SAN to dobry wybór, jest to jedna z prężnniejj działających uczelni prywatnych. Sam kierunek obecnie jest bardzo popularny, zatem jeżeli chcesz w przyszłości podąć pracę w policji, straży miejskiej, czy innych jednostkach administracji publicznej to do dziela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Zgadzam się z Joanna, to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tak, SAN to dobra uczelnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...