WiecznyStudent Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Chodzi mi tutaj o kartę ekuz.... Lecę do UK i zastanawiam się czy kupować sobie dodatkowe ubezpieczenie czy sobie odpuścić... Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Weź kartę EKUZ i nie musisz się ubezpieczać, zresztą możesz to zrobić na wyjazd takie ubezpieczenia nie są drogie. Karta EKUZ jest moim zdaniem obowiązkiem, tylko pamiętaj, że jest ważna przez 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 EKUZ to podstawa, ale ja pomyslałabym o dodatkowym ubezpieczeniu, na długo wyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zawsze możesz się ubezpieczyć juz w UK, być może będzie dodatkowe ubezpieczenie medyczne, które warto wykorzystać w UK. W Polsce raczej nie dostaniesz ubezpieczenia medycznego przeznaczonego dla UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Łukasz, a wiesz gdzie się załatwia tam takie ubezpieczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 w UK tam gdzie wszędzie w firmach ubezpieczeniowych lub szpitalach prywatnych. W Polsce prym wiedzie LUXMED i Medica Polska. Nie wiem jak jest w UK, ale myślę, że jak ktoś wyjedzie to szybko się zorientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...