lukko7 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witam! Mam na imię Łukasz i w tyn roku zdawałem maturę. Na początku nie miałem w planach iść na studiach, ale jednak zmianiłem zdanie. Planuje wybrać się na studia zaoczne w WSGK Kutnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czesc. Super, że jednak sie zdecydowales!! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witaj Super, a na jaki kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witaj! Fajnie że zdecydowałeś się na studia, pochwalam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jully Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Fajnie, że się zdecydowałes Witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...