mikor Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jesteś studentem i nie mawsz własnego auta? Chciałbyś spędzić weekend ze znajomymi? Wypożyczalnia aut FOXRENT ma do dyspozycji zróżnicowaną flotę nowych samochodów, biurami wynajmu są zlokalizowane w największych miastach na terenie całej Polski. Długoletnie doświadczenie firmy przyczynia się do stworzenia ogromnego wyboru i świetnych cen. Duży wybór pozwala studentom znaleźć najkorzystniejszą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 a od jakich cen w ogóle zaczyna się oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 myślę, że to nie jest dobra oferta dla studentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 no właśnie, przejrzałam.... i skoro cena za dobę zaczyna się od 170 zł, to chyba studenci nie są docelowym targetem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 170 zł to jak zagranicą, w Grecji płaciłem 45 euro... to sporo, szczególnie dla studenta, który wybierze pkp lub pks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 no a do tego jeszcze blokada na karcie kredytowej od 2500 zł ... sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 karta kredytowa i student, jakaś porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 no ja takich nie znam, którzy mogliby sobie na to pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Też nie znam takich studentów. Jak studenta stać na wypożyczenie aut, to na pewno też stać na zakup swojego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No chyba, że to na zasadzie zastaw się a pokaż się.... i jedź poderwać dziewczynę hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 za 2500 zastawu i 180 zł za dzień, podziękuje. Dziewczyna sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 to był żart Łukaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 mam ndzieję, że nikt tego nie wziął poważnie.... bo trochę głupio by było jak następnego dnia nie byłoby nas stać nawet na bilet autobusowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...