Łukasz.P Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nawiążemy współpracę z osobami, które podejmą się rekrutacji kandydatów na stanowisko sprzedawcy usług finansowych. Bardzo atrakcyjna stawka uzależniona od wyników. Zapraszam do wysyłania CV na adres: marta.wysocka@sana.com.pl. Nie wymagamy doświadczenia w obszarze HR, zapewniamy wszelkie materiały szkoleniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 a praca jest tylko na terenie Uczelnie we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Stawiam na ubezpieczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Bardziej na kogoś kto werbuje innych do pracy w ubezpieczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Też uważam, że to ubezpieczenia. Praca niewdzięczna, ciekawe jakie wynagrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Tak dokładnie:) Miałam na myśli pracę w ubezpieczeniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Nawiążemy współpracę z osobami, które podejmą się rekrutacji kandydatów na stanowisko sprzedawcy usług finansowych. Bardzo atrakcyjna stawka uzależniona od wyników. Zapraszam do wysyłania CV na adres: marta.wysocka@sana.com.pl. Nie wymagamy doświadczenia w obszarze HR, zapewniamy wszelkie materiały szkoleniowe Właśmie, możesz napisać więcej szczegółów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Źle przeczytałem, teraz to widzę. To szukanie kandydatów do sprzedaży usług finansowych. Nikt nie chce iść w tą branże więc myślę, że ciężko kogoś zwerbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Też uważam, że to ubezpieczenia. Praca niewdzięczna, ciekawe jakie wynagrodzenie Może i niewdzięczna, ale na pewno dająca szkołę życia:), fajne doświadczenie noi faktycznie wynagrodzenie powyżej przeciętnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Źle przeczytałem, teraz to widzę. To szukanie kandydatów do sprzedaży usług finansowych. Nikt nie chce iść w tą branże więc myślę, że ciężko kogoś zwerbować Ubezpieczenia to też usługi finansowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Tak, ale oni będą szukać osób, których celem jest werbowanie innych osób, a nie sama sprzedaż usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No tak czytanie ze zrozumieniem się kłania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 no przecież właśnie to pisałam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No a ja dalej wałkowałam swoje... wpiłam sobie do głowy jedno i koniec:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Tak czy inaczej praca srednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...