lili1708 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam, ukończyłam studia pierwszego stopnia na kierunku wychowanie fizyczne. Zwracam się o pomoc ponieważ chcę podjąć studia drugiego stopnia jednak już nie w tym kierunku ( wychowanie fizyczne ). Myślałam bardziej o pedagogice, jakas promocja zdrowia, rehabilitacja itp. no ale jak wiadomo wyznaczenie różnic programowych może być dość kosztowne bo napewno tych przedmiotów będzie sporo. Interesują mnie studia zaoczne. Najlepiej w województwie zachodniopomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Hej, Wiesz co chcesz studiować tylko kwestia wyboru uczelni. Tutaj znajdziesz wszystkie uczelnie, które oferują pedagogikę w Zachodniopomorskim: http://szczecin.studia.net/pedagogika Czy podczas studiów na AWF miałaś przeszkolenie pedagogiczne do nauki w szkole? Bo skąd w ogóle ta pedagogika po AWF. Moim zdaniem po wychowaniu fizycznym będzie Ci trudno na pedagogice. Już bliżej są kierunki około medyczne, czyli np. zdrowie publiczne i na tym jakaś specjalność związana z promocją zdrowia. Sam kierunek promocja zdrowia nie występuje, chyba, że jako unikat, ale na razie takiego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Zdrowie publiczne to całkiem dobry pomysł. Poczytaj sobie więcej o tym http://szczecin.studia.net/zdrowie-publiczne albo co powiesz na terapię zajęciową http://www.studia.net/terapia-zajeciowa tylko niestety nie widzę w zachodniopomorskim, najbliżej to chyba Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Być może jeszcze powinnaś zastanowić się nad Fizjoterapią? Polecam ten kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Kierunków kilka jest, co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Fizjoterapia to też bardzo fajny pomysł i jest kilka uczelni, które prowadzą ten kierunek w Twoim regionie http://szczecin.studia.net/fizjoterapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Co sądzisz o naszych propozycjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lili1708 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 ciekawe propozycje, myślałam juz o tej fizjoterapii tylko ze musiałabym miec licencjat z fizjoterapii. A nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lili1708 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Hej, Wiesz co chcesz studiować tylko kwestia wyboru uczelni. Tutaj znajdziesz wszystkie uczelnie, które oferują pedagogikę w Zachodniopomorskim: http://szczecin.studia.net/pedagogika Czy podczas studiów na AWF miałaś przeszkolenie pedagogiczne do nauki w szkole? Bo skąd w ogóle ta pedagogika po AWF. Moim zdaniem po wychowaniu fizycznym będzie Ci trudno na pedagogice. Już bliżej są kierunki około medyczne, czyli np. zdrowie publiczne i na tym jakaś specjalność związana z promocją zdrowia. Sam kierunek promocja zdrowia nie występuje, chyba, że jako unikat, ale na razie takiego nie widzę. jeżeli chodzi o naukę w szkole to miałam praktykę ogólnopedagogiczną w wymiarze chyba 60 godzin. no i oczywiście praktykę jako nauczyciel wf. A skąd pedagogika ? nie chce już dalej kontynuować tego kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lili1708 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 jeszcze dodam że mam dodatkową specjalizacje : gimnastykę korekcyjno- kompensacyjną. Może to jeszcze pomoże znaleźc mi inne studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 A co sadzisz o naszych propozycjach i rozwiązaniach? Z pedagogika na drugim stopniu bedzie Ci bardzo ciezko. Moze warto wybrac sie na I stopień jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lili1708 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 A co sadzisz o naszych propozycjach i rozwiązaniach? Z pedagogika na drugim stopniu bedzie Ci bardzo ciezko. Moze warto wybrac sie na I stopień jes nie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lili1708 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 tak naprawdę chcąc zrobic teraz studia II stopnia mogę zrobic tylko z WF :/ ? Jeżeli chciałabym inny kierunek muszę zaczynać od początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nie. Nie musisz spokojnie możesz robic niektóre kierunki okolomedyczne np. fizjoterapie ale nie na wszystkich uczelniach. Na prywatnych możesz wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lili1708 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Nie. Nie musisz spokojnie możesz robic niektóre kierunki okolomedyczne np. fizjoterapie ale nie na wszystkich uczelniach. Na prywatnych możesz wiecej a macie może jakieś przykłady tych uczelni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Na collegium balticum masz pedagogikę na II stopniu i mogą Cie przyjac. Fizjoterapie na II stopniu masz pewnie tylko na PUM. Zdrowie publiczne poza PUM masz na US na Wydziale Kultury Fizycznej i Promocji Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lili1708 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc wybrałam Zdrowie Publiczne na US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ciesze się, mogłem pomoc. Powodzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Zdrowie publiczne to fajny kierunek, dobrze że dokonałaś takiego wyboru, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Daj znać jak Ci się tam studiuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...