gosia995 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Hej Wybiera się ktoś w tym roku zaocznie na iżynierię studia z zarządzania? Może by założyć już grupę na facebooku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Pomysł bardzo fajny:) ktoś? coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia995 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Powstała grupa, zapraszam https://www.facebook.com/groups/1680883775480392/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 szybko Ci poszlo, nic tylko zbierać chętnych do grupy. Myślę, że ruszy się ona dopiero na początku paźdzernika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Teraz jeszcze sporo osób jest na wakacjach i tak jak pisze Łukasz odezwą się dopiero w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia995 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 szybko Ci poszlo, nic tylko zbierać chętnych do grupy. Myślę, że ruszy się ona dopiero na początku paźdzernika:) czy ja wiem czy szybko widziałam na innym forum, że kilka osób się wybiera więc wrzuciłam ten link również tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 na razie zbyt dużego ruchu nie ma, ale na pewno jak już ludzie pójdą na studia to będą korzystać. dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...