Kasieńka Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Gdzie najlepiej będzie wydrukować dużych rozmiarów plakaty? Chodzi o większą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Poszukaj w drukarniach internetowych, będzie najtaniej. Prześlą wydruk na adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Już chyba kiedyś na forum polecałam Drukarnię Regis z Zielonki, swego czasu mocno z niej korzystałam przy mniejszych i większych nakłądach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Polecam drukarnia Fiolet, tu jest ich strona http://www.drukarnia.info. Moja firma prowadzi szkolenia i od d łuższego czasu korzystamy z jej usług i jeszcze nigdy nie zawiedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Kasieńka i co znalazłaś jakąś drukarnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Własnie co wybrałas? Może coś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...