Łukasz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 właśnie pisał, że sasiąd na pewno nie odda mu tej działalności po przejściu na emeryturę, więc ze wsparciem może być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukko7 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Obecnie pracuje u ojca jako operator koparki na żwirowni, ale chciałem właśnie iśc na studia Geodezyjne lub Informatyke, bo wiadomo złoże żwiru kiedyś się wyczerpie. Z otworzeniem włanej działalności geodezyjnej nie miałbym problemu bo pieniądze się znajdą, tylko jednak problem czy na 100% mnie on jednak mnie by przyjoł na te 2 lata. Z informatyką chyba trudniej otworzyć własną firme tymbardziej, że mieszkam w małym mieście. Pytanie dodatkowe czy na studiach zaocznych są zajęcia W-Fu, i czy jak są to trzeba na nie chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Nie wiem jak jest teraz ale kiedys nie bylo wf na zaocznych. Z informatyka jest tak, ze nawet mieszkają w malym miescie możesz miec działalność online np. z tworzenia stron internetowych, tworzenia programów czy programowania itd. Wiele osób pracuje zdalnie. Firmy z Warszawy szukają tak tańszych pracowników w dziale it. Moj kolega tak pracuje. Na założenie firmy wielu pieniędzy nie trzeba chociaż trzeba zainwestować w sprzęt. Gorzej z klientami na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jak ja chodziłam na studia zaoczne to nie było zajęć z WF-u. Wiesz co a nie patrz przez chwilie na te kierunki pod kątem firmy tylko pod kątem przedmiotów i sprawdź sobie co bardziej Ci ogpowiada i co wg Ciebie bardziej do Ciebia przemawia.... Firmę możesz otworzyć po obu tych kierunkach i niestety i w jednym i drugim przypadku jest spora konkurencja ale i zapotrzebowanie. Trzeba po prostu być dobrym w swojej działce, a to po części zapewnia nam fakt, że robi się to co się lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wybierz kierunek kierują sie pasja i własnymi zainteresowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukko7 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Tak jeszcze z ciekawości zapytam, który kierunek jest łątwiejszy informatyka czy zostań geodetą? Ćwiczenia robi się w grupach czy osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ćwiczenia sa zawsze w grupach. Oba kierunki sa na takim samym poziomie. Na informatyce jest więcej matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tak jeszcze z ciekawości zapytam, który kierunek jest łątwiejszy informatyka czy geodezja? Ćwiczenia robi się w grupach czy osobno? ale o jakie ćwiczenia pytasz? Ćwiczenia są w grupach ale zadania na nich różnie rozwiązujesz czasami w grupach a czasami samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tak zadania rozwiązujesz samemu to oczywiste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...