pina178 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 A Gospodarka Przestrzenna lub Inżynieria i gospodarka wodna. Czy są to kierunki typowo Matematyczno-fizyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Gospodarka przestrzenna to jeden z ciekawszych kierunków studiów, ale dla osób które lubią rysować i się tego nie boją. To nie jest stricte kierunek techniczny. Inżynieria i gospodarka wodna już tak. A może ichtiologia morska na Wydziale Oceanografii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Obawiam się, że rzucając pomysłami na nowe kierunki odchodzisz od zainteresowań... tak pomyślałam jak zobaczyłam Inżynierię i gospodarkę wodną... jak się mylę to mnie popraw:) Pomysł na Gospodarkę przestrzenną jest bardzo ciekawy, to dobry kierunek, przyszłościowy i z perspektywami. Dlaczego jednak odchodzisz od pierwotnego pomysłu Leśnictwo/Ogrodnictwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Myślę, że w głowie pojawia się sporo pomysłów i dobrze, że się nimi z nami dzielisz, ale skąd te wątpliwości do pozostałych kierunków już omawianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina178 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Sama do końca nie jestem pewna co do omawianych kierunków. Moim problemem od zawsze była matematyka i fizyka. Nie radziłam sobie z tymi przedmiotami zbyt dobrze . Dlatego obawiam się, wyboru kierunku, na którym będzie nawał tych przedmiotów. Wiadomo, na każdym z kierunków matematyka występuję, ale wolała bym, żeby były to tylko podstawy, w miarę do ogarnięcia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Na każdym poza inzynieria matematyka jest tylko przez 1 semestr. Ogólnie powinnaś dać rade bo to kierunki przyrodnicze. Na technicznych mialabys problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Na przyrodniczych to nie powinnaś mieć problemu z matematyką. Poza tym czy sprawdzałaś sobie przedmioty w programach studiów tych kierunków, które Cię interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Podsyłam Tobie jeszcze link do kierunków przyrodniczych, zobacz jakie są tam ogólnie możliwości: http://www.kierunki.net/przyrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Poczytaj jeszcze o Wydziale Biotechnologii i Ogrodnictwa UR http://www.studia.net/gdzie-studiowac/7549-dlaczego-warto-studiowac-na-wydziale-biotechnologii-i-ogrodnictwa-ur-w-krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina178 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 jeszcze mam chwilkę czasu ale postanowiłem że wybiorę między leśnictwem a ogrodnictwem. Ciekawi mnie Ogrodnictwo; specjalność ogrodnictwo z marketingiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Na specjalności tak nie patrz, bo na nie jest osobna rekrutacja i wcale nie muszą byc uruchamiane. Mi bardziej odpowiadało by leśnictwo ale wiadomo wybieraj co lepsze dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ogrodnictwo to bardzo fajny kierunek, ja chyba bym tez właśnie ogrodnictwo wybrała. Poza tym bardzo dobra uczelnia i wydział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Daj znać co ostatecznie wybałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Już to pisałam ale co tam jak też wybrałabym Ogrodnictwo:) Jednak pamiętaj, to jest Twój i tylko Twój wybór, zatem nasze preferencje potraktuj luźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Bardziej, jako to co byśmy my wybrali, ale wiadomo każdy jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ciekawa jestem co ostatecznie wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_22 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Również dołączam się do pytania Mam nadzieję, że jeszcze odwiedzasz to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...