daniel5213 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam. Chciałem się zapytać czy jest możliwość złożenia papierów i ogólnie załatwienia wszystkiego dotyczącego studiów bez osoby której są te papiery? Jest coś w stylu jakiegoś upoważnienia? Maturę mam dopiero w przyszłym roku, ale mam w planach wyjazd do USA na przyszłe wakacje, dlatego pytam już teraz. Miał ktoś podobny problem?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ogólnie nie ma takiej możliwości. Wszystkie dokumenty trzeba składać osobiście. Możesz to uregulować prawnie i wystapic o pełnomocnika, który zrobi to za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jeśli będziesz miał osobę upoważnioną notarialnie to może za Ciebie dokonać wszystkich formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 dokładnie, musi być potwierdzone przez notariusza, inaczej nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Upoważnienie u notariusza załatwia się dość szybko i nie jest to drogie, bo słyszałam coś o kwocie w wysokości 50 zł, zatem do dzieła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie wiem czy zwykle upoważnienie wystarczy najlepiej zadzwonic juz tera do działu rekrutacji i sie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Powinno. Wiele osob tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ale może być to różnie na uczelniach tak więc niezbędny będzie kontakt bezpośredni z działem rekrutacji, aby potem nie było niespodzianek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Lepiej dowiedziec sie juz by miec czas na załatwienie formalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 a tak w ogóle to zastanawiałeś się już nad wyborem uczelni i kierunku? Z czego zdajesz maturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...