Żyzna Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pogoda była super, tylko woda zimna, ale było ok Decyzję musze podjąć jak najszybciej, w Olsztynie i Białym stoku rekrutacje są na początku września. Co do tej gospodarki przestrzennej to gdzie mogłbym pracować po niej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak zawsze w Polsce, woda zimna:) Po gospodarce wg teorii absolwenci mogą pracować jako specjaliści do spraw gospodarki gruntami, gospodarki przestrzennej, rozwoju regionalnego, ochrony środowiska, planiści. Po gospodarce przestrzennej możesz znaleźć zatrudnienie w jednostkach administracji samorządowej i rządowej, agencjach rozwoju, organizacjach społeczno-gospodarczych, regionalnych fundacjach i izbach gospodarczych, agencjach nieruchomości; firmach konsultingowych i doradczych oraz innych firmach otoczenia biznesu. Ogólnie wszędzie tam gdzie jest potrzebny specjalista do zagospodarowania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Możesz pracować również w zespołach przygotowujących opracowania i dokumenty planistyczne na poziomie lokalnym, regionalnym i krajowym, instytucjach badawczych i ośrodkach badawczo-rozwojowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Gospodarka przestrzenna to wciąż rozwijający się sektor, tak więc polecam te studia jak najbardziej, poczytaj sobie o nich jeszcze tutaj: http://www.kierunki.net/gospodarka-przestrzenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyzna Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zdecydowałem sie ! Wybrałem gospodarke przestrzenna. W opcji 1 w Olsztynie, w 2 Białystok. Dzwonie do Olsztyna, zeby zapytać o to i nagle słysze w słuchawce ze nie moge isc na mgr po geodezji na GP. Mocno się zdziwiłem, zadzwoniłem wiec do Białego a tam babka mowi ze musi przejrzeć moje dokumenty, ale ze raczej nie utworzą tego kierunku bo mało chetnych. Cały moj plan rozsypał sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Uuuuuu faktycznie straszny klops z tego wyszedł. A masz jakiś drugi kierunek awaryjny? A moze Gdansk? To naprawde świetne miejsce do studiowania. Wydzial architektury PG na bardzo wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyzna Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zobaczę i tą opcje, ale cholera daleko, ciężko by było pogodzić czasowo, z pracą i z kasą. Jutro będe dzwonił jeszcze raz do Białegostoku bo cos dla mnie to dziwne ze nie moge iść, to są troche pokrewne kierunki z tego samego wydziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zapytaj ile dokladnie jest chętnych w Bialymstoku. Jesli powyżej 15 to powinni utworzyć kierunek. Dziwne po GP to popularne studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 i zapytaj do kiedy jest nabór, może jeszcze utworzy się grupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyzna Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Nabór do 3 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Może jeszcze przedłużą, skoro maja mało chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 A ile osób sie zglosilo do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyzna Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Nie wiem ile osob ale mowili mi ze od 2 lat nie ruszył ten kierunek na magisterce. Do tego stopnia ze nawet dziennych nie było w poprzednim roku. Ale zapisałem sie i na GP i budownictwo, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Kurcze a to taki fajny kierunek studiów. A co z tym Gdańskie dzwoniles tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Kurcze ale klops z tą GP na PB.... choć w sumie Twój drugi wybór Budownictwo też mocno polecam, ale nie fajnie jak dokona się wyboru a tu taka niemiła niespodzianka... Może sprawdź jeszcze tak jak pisze Łukasz czy w Gdańsku jest możliwość pójścia na GP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Też jestem zdziwiona, bo GP to bardzo ciekawy kierunek. A Budownictwo ruszy mam nadzieję bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Moim zdaniem zarowno GP, jak i budownictwo powinno ruszyć. Być może na GP trwa nabór lutowy? Bo to studia inżynierski, a inżyniera broni się w styczniu, więc studia muszą ruszać w lutym na II stopniu. Zapytaj o to, bo może warto poczekać pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Mówili, że podobno nie ruszył ten kierunek na magisterskich od 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dziwne, naprawde dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Też jestem zdziwiona, że na takim kierunku jest problem z naborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Pewnie potrzebują kogoś do zrobienia dobrej Podyplomówki z reklamy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyzna Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zarejstrowałem sie jeszcze na SGGW i UW więc zobaczymy. Najpierw wyjaśni się Białystok bo do 4 jest rekrutacja. Zobaczymy co będzie. Do Gdańska nie dzwoniłem, tak jak mowiłem za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Warszawa to tez dobra opcja. Zarówno SGGW, jak i UW to świetne uczelnie i zdecydowanie bardziej polecane niż PB, więc może wyjdzie Ci to na korzyść. Ale pamiętam, że pisałeś, że Warszawa to ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a jak daleko ma do Warszawy? SGGW i UW to bardzo dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Z tego co pamiętam to właśnie najdalej z tych trzech miast, Olsztyn, Białystok, Warszawa. Ale może warto się przemęczyć te 2 lata dla dobrego wykształcenia i fajnego dyplomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...