Engrave Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Uprzejmie witam wszystkich użytkowników forum. Prowadzę sklep Engrave.pl, za pośrednictwem którego oferuję możliwość nabycia indywidualnych ozdobnych nieśmiertelników z wybiciem. Na nieśmiertelnikach można zamieścić dowolny tekst, także z polskimi znakami diakrytycznymi. Oprócz blach, w szerokiej ofercie też bransoletki paracord z blaszkami, adresówki oraz inne gadżety. Zainteresowanych zapraszam na witrynę internetową: http://engrave.pl/produkt/niesmiertelniki-wybiciem-dog-tag/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 to nadal jest modne? hmmm myślałam, że już dawno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 To lubię. Jak się reklamować to jawnie, a nie jakieś ukryte posty i wpisy. Aga nie wiem czy modne, ale ja mam i to od całkiem niedawna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Naprawdę masz? Nigdy o czymś takim nie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 i co masz Joanna na nim wybite, jesli mogę zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 "własność Konrada w razie zguby towar oddać w ręce Konrada" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom3k Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 nieśmiertelnik fajna sprawa ale faktycznie aktualnie chyba nie ma na to mody ciekawe jak tam idzie Wam sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna56 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 I już mam pomysł dla brata na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...