Anaroin Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Chciałbym stworzyć pewien system wideo-pomocy na moją stronę, wiecie jakim oprogramowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Niestety nie znam się na oprogramowaniu, ale z ciekawości na czym dokładnie będzie to polegać? Z czego będzie ta video-pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Powiedz nam trochę więcej, to może uda nam się coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Za bardzo ogólne pytanie... chodzi Ci o video-pomoc na "żywo", czy raczej o nagranie kilku filmów z instrukcjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann23 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wiem o co Tobie chodzi - chcesz tworzyć miniporadniki nba bloga/stronkę. Sama na początku zaczęłam od Windows Movie Maker - ale tylko do robienia przejsć itd. Z profesjonalnych programów to masz Sony Vegas, jednak on kosztuje fortunę. Z bezpłatnych chyba najlepszym softem jest Jahshaka - aha a taka rada filmy wrzucaj na Youtube i załaczaj na stronie - nie ma co obciążać swoich serwerów, a YouTube też oferuje pewne podstawowe funkcje w zakresie obróbki wideo + dodawanie fajnych bezpłatnych ścieżek dźwiękowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinaa Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Na początek Movie Maker w zupełności wystarczy. Nie ma sensu od razu wydawać masy pieniędzy na jakieś profesjonalne programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...