marek77m Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Czy ktoś Was próbował się nauczyć samodzielnie? Myślicie, że dało by radę z czegoś takiego się nauczyć podstaw http://www.fiszki.pl/promocje/produkt-tygodnia/?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Nie sadze. Szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 fiszki mogłyby być jedynie dodatkiem do nauki na jakimś kursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 To faktycznie może być za mało jak na pierwszy kontakt z językiem, fiszki bardziej do utrwalania i powtórek polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Szczególnie chińskiego gdzie wymowa jest najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Weź to w ogóle przeczytaj hahaha nie wyobrażam sobie uczyć się od podstaw chińskiego z fiszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja także sobie tego nie wyobrażam. Chyba,żeby znać kilka słówek, a nie język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wątpię, że w taki sposób nauczysz się tak trudnego języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 szacun dla każdego kto podjął taką próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Kupiłem sobie na spróbowanie, oprócz karteczek są też mp3 więc można sobie wymowę posłuchać i poćwiczyć, znalazłem na FB dziewczynę (Chinkę) chętną do konwersacji przez skype więc może jakoś to pójdzie, mam marzenie pojechać za rok do Chin i chciałbym chociaż podstawy poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ciekawa jestem efektów Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dzięki coś czuję, że czeka mnie długa droga, Ning (tak ma na imię koleżanka z którą nawiązałem kontakt) pomaga mi ogarnąć słownictwo, a ja staram się codziennie chociaż tych 5-10 fiszek się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 To trudny język. Nie wiem jak Ty sobie dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Życzę wytrwałości i podziwiam bo to bardzo trudny język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 nigdy nie próbowałam i raczej nie zamierzam. Ale wielki szacun dla tych którzy wytrwale się go uczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_22 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Powodzenia! Daj znać jak Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jakoś idzie powoli , dużym ułatwieniem dla mnie jest to, że są mp3 do tych fiszek dużo słucham, mówię i idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Podziwiam zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Myślę, że to jednak zbyt trudny język, aby uczyć się go samodzielnie. Wolałabym jednak wybrać się na kurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markooa Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 To jest mega trudny język!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Uczyłaś się go, czy tak po prostu zakładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Uczyłaś się go, czy tak po prostu zakładasz? Myślę, że większoś osób tak po prostu zakłada, bo jak słyszymy to nam ciężko cokolwiek po chinsku powtórzyć. Ale może to nie jest takie trudne. Ciekawa jestem opini kogoś kto się go uczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...