Ola01114 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 witam mam problem (tak mi się wydaje) otóż zostałam przyjęta na studia i już złożyłam tam nawet dokumenty ale nie dostałam narazie żadnego potwierdzenia ... nic ... Czy to jest normalne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jeśli jesteś na liście przyjętych to nie masz się czego obawiać jaka uczelnia i jaki kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola01114 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 uff... dziękuję za odpowiedź wydział medyczny w Rzeszowie, kierunek Dietetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Możesz dla pewności zadzwonic do działu rekrutacji uczelni lub do dziekanatu wydzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Z tego co się orientuję to zaświadczenie o przyjęciu na studia jest wysyłane we wrześniu wraz z informacją o inauguracji roku akademickiego oraz kiedy mozna odebrać indeks i legitymacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola01114 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 tak, dokładnie tak ja za bardzo pańkuję dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie ma za co. Powodzenia na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 daj znać czy wszystko poszło gładko i w październiku koniecznie opisz pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Powodzenia na studiach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...