pawlo3253 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam. Dostałem się na studia na UR w Krakowie. Jako załącznik jest wymagany dowód wpłaty opłaty rekrutacyjnej. Niestety, dowód ten mi zaginął (płaciłem przelewem na poczcie). Czy jest możliwe, zamiast tego druku, zrobić screena z mojego irk, z zakładki, gdzie widnieje, że tą opłatę wniosłem (jest też napisane konkretnie kiedy i kto dokonał przelewu) wydrukować go i dołączyć jako dowód wpłaty? Proszę o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tak. Nie powinno być problemu. Najlepiej zadzwon do działu rekrutacji i powiedzą Ci czy masz do tego pisac jakies pismo czy sam zrzut ekranu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Myślę że to może być pozostałość z czasów kiedy nie było irk przecież uczelnia wie, czy opłata wpłynęła i ma podpięte to pod konto studenta. ale Łukasz ma rację - najlepiej zadzwoń i sprawdź, może nic nie trzeba robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...