standa Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Moja siostra ma bardzo mały ciasny pokój w wynajmowanym mieszkaniu, o dziwo wlasciciel pozwolił jej je przemalować. Teraz ściany są szaro bure :/ Jest studentką. Chciałaby coś poprawić niskim kosztem, zmienić cokolwiek żeby zrobiło się choć trochę przyjemniej, a nie ma zdanego pomyslu. Sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Niech kupi dwa odcienie zielonego i na przemian pomaluje ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Takie tapety ścienne są nie do zajechania http://innetapety.pl/tapety-winylowe-zmywalnei na pewno na lata. Bo można je śmiało myć . Odmalowywanie mieszkania z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Łukasz - miałeś tak gdzieś zrobione? Widziałeś fajną fotę z aranżacją w takiej kolorystyce? To co opisujesz wygląda całkiem ciekawie, ale muszę to jakoś wizualnie pokazać, a Google Grafika specjalnie atrakcyjnych przykładów nie chce pokazać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Mam tak w sypialni, co więcej sciany nie są pomalowane po równo, tylko np. ciemny zielony jest na ponad1 scianie a jasny tylko na kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dzięki temu można wydłużyć wizualnie jedną ze scian i rozjaśnić pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ostateczne decyzje jeszcze nie zapadły, ale bardzo dziękuję za rzeczowe odpowiedzi. To się nazywa konkret ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A uważasz, że intensywny kolor będzie do tego pasował? Tzn. na jednej ścianie? Szpecem aranżacyjnym nie jestem, ale wydaje mi się, że to będzie wyglądało z lekka śmiesznie. Mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Do małego pokoju kompletnie nie pasuje intensywny kolor. Wręcz przeciwnie. Kolor powinien być jasny i spokojny, stonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgadzam się, trzeba wybrać jasne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aida Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Jeżeli pokój jest mały i ciasny, to zieleń może zabić natomiast biel zdecydowanie rozjaśni i optycznie powiększy pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Nie wszyscy lubią biel ale może to być zamiast bieli jakiś kremowy albo ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 jesli pokój jest maly to trzeba go optycznie powiększyć czyli dwie ściany pomalować na jasny kolor a dwie pozostałe na ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dokladnie. Zrobilem tak samo u siebie i dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja też tak mam pomalowane i faktycznie to optycznie powiększa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A jakie to były dokładnie połączenia kolorystyczne w Waszych przypadkach. Podacie konkretne nazwy kolorów? Nie muszą być to nazwy farb oczywiście ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 u mnie dwa odcienie zielonego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 ja mam połączenie kremu z malinowym, kolory podobne jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jako dzieciak miałem polączenie żółtego (delikatnego) z niebieskim, tylko to raczej dla młodzieży i dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Moja córka miała kiedyś w pokoju jasny zielony połączony z fioletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tez ciekawie dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wcale nie musi to być tylko dla dziecka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 O faktycznie, ładnie wyglądają te delikatne odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Niki - bardzo ładnie/estetycznie to wygląda. W zasadzie wystarczyłoby zastąpić te obrazki odpowiednimi naklejkami. Coś w dziecięcych kolorach i to powinno wyglądać wyjątkowo fajnie. Oczywiście kwestia gustu i oczekiwań dziecka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Do małych pomieszczeń zdecydowanie najlepiej nadają się jasne barwy. Ja mam białe ściany i mieszkanko urządzone w stylu minimalistycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...