pawlo3253 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam.. Mam pytanie odnośnie drugiego naboru. W pierwszym dostałem się na UR w Krakowie ale nie złożyłem tam papierów i czekałem na Rzeszów. Jednak w Rzeszowie znalazłem się na liście rezerwowej. Teraz chciałbym brać udział w drugim naborze na UR w Krakowie. Czy jest to możliwe? Mogę ponownie wybrać, tym razem inne studia na tym Uniwersytecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Możesz, bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo3253 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dziękuje za odpowiedź, bo bałem się że już po wszystkim. A jeżeli chodzi o opłatę rekrutacyjną, to czy ona też przechodzi na drugi nabór? Bo w informacjach jest napisane, że jedna opłata obowiązuje niezależnie od liczby kierunków ale nie piszę nic o liczbie naborów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Z reguły jednak rekrutujesz się niezaleznie od nowa, więc zapłacić trzeba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Rekrutujesz się od nowa, więc opłata będzie wymagana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Pomyśl też i\o Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Tam też jest drugi nabór a Wrocek jest świetny do studiowania Jaki kierunek studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...