nhope Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam , chciałbym się spytać , czy na tym kierunku jest obecna matematyka ? jeśli tak , to w jakim stopniu ? Ogólnie marzy mi się studiować informatykę lub logistykę , ale nie jestem zbyt dobry z matmy , więc szukam jakiegoś ciekawego kierunku , myślę też nad Administracją. Dziękuję za pomoc , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 To jest kierunek Podyplomówki z zarządzania, na zarządzaniu potrzebna jest matematyka i statystyka. Ogólnie jest jej tylko nieznacznie mniej niż na logistykę, więc rozważ czy jednak nie warto wybrać logistyki. Pamiętaj żeby wybierając studia zdecydowanie bardziej kierować się wyborem kierunku studiów niż specjalności, dana specjalność może nawet nie powstać. Często uczelnie na nią przeprowadzają osobną rekrutację i jest dopiero od 2 roku studiów. Tutaj znajdziesz uczelnie proponujące logistykę, właśnie z Warszawy: www.Warszawa.studia.net/logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nhope Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 To jest kierunek zarządzanie, na zarządzaniu potrzebna jest matematyka i statystyka. Ogólnie jest jej tylko nieznacznie mniej niż na logistykę, więc rozważ czy jednak nie warto wybrać logistyki. Pamiętaj żeby wybierając studia zdecydowanie bardziej kierować się wyborem kierunku studiów niż specjalności, dana specjalność może nawet nie powstać. Często uczelnie na nią przeprowadzają osobną rekrutację i jest dopiero od 2 roku studiów. Tutaj znajdziesz uczelnie proponujące logistykę, właśnie z Warszawy: www.Warszawa.studia.net/logistyka Panie Łukaszu Dziękuję za odpowiedź ! Ogólnie jestem po technikum logistycznym i wiem że to dość żmudna dziedzina , ogólnie zaciekawił mnie ten kierunek dot. branży handlowej. Tylko zastanawiam się , czy pierwszy rok na tym wydziale to będzie sama matematyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Nie. Ale matematyka bedzie najtrudniejsza. Bedzie tez dość trudna statystyka. Reszta to wprowadzenie do zarzadzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 kierunek logistyka w Polsce to branża rosnąca. O jakich uczelniach konkretnie myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...